arrow_upward arrow_upward

Partnership.nl

  /  Recreatief Diensten   /  Uw locatie in beeld

Uw locatie in beeld

Ziet jouw hotel er goed uit? JA, dan is juist dát het beste middel om in te zetten bij het werven van klanten. Met een virtuele tour, vergelijkbaar met een proefrit, gaat de klant door de hotelkamers, het restaurant, de bar en vergaderzalen zo laat je je klant zien wat hij mag verwachten.

In Google, waar bijna elke zoektocht begint, wordt middels een virtuele tour zichtbaar wat je hotel te bieden heeft. Zo valt jouw hotel op in Google Zoeken en Google Maps.

Naast dat de virtuele tour zichtbaar is in de zoekresultaten van Google, is deze ook heel eenvoudig op te nemen in de hotelwebsite. Ook zo maakt u een positieve indruk op de klant en zet deze aan tot het boeken.

Voor een positieve indruk via de email stuurt u naast de verzochte informatie ook een link naar de virtuele tour van de betreffende vergaderzaal. De klant zal onder de indruk zijn wanneer je hem laat zien wat de vergaderzaal te bieden heeft zonder dat hij er voor langs hoeft te komen.

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910