arrow_upward arrow_upward

Merken

  /  Merken

Onze 2 netwerken bestaan uit een aantal sterke merken die al vele jaren bezocht en gebruikt worden door vaste boekers. Twee krachtige netwerken die er in de leisure en zakelijke markt voor zorgen dat er continue nieuw en hoogwaardige bezoek ontstaat. Uw locatie regelmatig goed in beeld bij uw doelgroep ? Het zakelijke netwerk van BUSINESSBOOKERS bestaat uit een groot aantal websites met sterke merken. We investeren in content en distributiekanalen om de doelgroep te ontmoeten. Een netwerk met veel marketingkracht op het WEB.

Netwerk marketing

Onze netwerken bevatten enige duizenden web concepten. Met netwerk / portfolio marketing bouw je concepten die we gebruiken voor de marketing van thema’s, destinaties en doelgroepen.

Sites om uw arrangementen te promoten en te boeken, zoals Vergaderen.nlFeest.nl en Enjoy.nl. Sites om uw locatie te promoten  via storytelling, zoals Congres.nl en Zakelijk.nl of Recreatief.nl. Wij  beheren en investeren in veel social media kanalen en hebben een groot bestand aan terugkerende boekers die ons gebruiken om locaties te zoeken en boeken. Uw bedrijfspresentaties plaatsen we ook op Congrescentrum.nl en bijvoorbeeld Vergaderruimte.nl of trainingslocatie.nl.

Doelgroep marketing

Wij richten ons op doelgroepen die betrokken zijn bij beslissingstrajecten. Zo bewerken wij de Directiesecretaresse, de p & o afdeling en de personeelsvereniging. Voor de leisure markt heeft de plusser en groepen zoals het gezin en/of vrienden groepen onze focus. Thema’s als golf, romantiek, beauty, strand, fietsen en wandelen en de feestdagen hebben onze focus.

Focus op de boeker

Marketing richt zich niet op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven die op tijd bij schakelen om op het juiste spoor te blijven.

Wilt u bouwen aan online autoriteit? Wij helpen u graag. Het verhaal van uw locatie 24/7 het hele jaar door bij de doelgroep in beeld.

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910