arrow_upward arrow_upward

Wat ik belangrijk vind

  /  Wat ik belangrijk vind

Mijn naam is Christel Gieling en ik ben eigenaar van Recreatief.nl BV, hét vrijetijdsnetwerk van Nederland en Businessbookers BV de MICE specialist.  Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij locaties en vrije tijds ondernemers met zorgvuldig samengestelde arrangementen voor een goede prijs. Wij zijn geen voordeelkanaal en vinden dat partners de juiste prijs mogen vragen voor hun producten. Wij kiezen wel zorgvuldig onze partners zodat het voor beide een win-win situatie is waarbij wij het juiste aanbod in ons netwerk promoten en de partners ook boekingen krijgen van ons met alleen TOP gasten. Uiteraard is dat een hele uitdaging met de vele kanalen die er tegenwoordig zijn . Ik vind dat wij ons op heel veel manieren onderscheiden van alle aanwezige boekingskanalen.

Waarom zijn wij anders?

  • Wij bieden een compleet zorgvuldig samengesteld arrangement voor een goede prijs.
  • Wij hebben een eigen ervaren sales afdeling die bereid is dat product te zoeken wat het best bij de boeker past en niet probeert alles maar te verkopen.
  • Wij bestaan sinds 1999 en voor veel van onze partners van het eerste uur zijn wij nog steeds een gewaardeerd partner.
  • Onze marketingaanpak en ons eigen netwerk staat al 20 jaar als een huis.  We bewerken doelgroepen, zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van een locatie en destinatie en hebben veel creatieve thematische concepten om arrangementen van onze partners goed te promoten en te boeken.
  • Wij vragen geen reserveringskosten en vinden dat wij met u een echt partnership aangaan om elkaar sterker te maken maar niet ten koste van de consument. Door veel kanalen worden prijzen verlaagd , consumenten voor de gek gehouden met fake aanbiedingen om ook nog eens  behoorlijke reserveringskosten af te rekenen. De consument die op zoek is naar een TOP beleving en dat is wat bij ons centraal staat. Veel consumenten en bedrijven zijn hierdoor terugkerende boekers omdat ook bij hun een TOP ervaring centraal staat.Wilt u ook dit soort gasten op bezoek? Wilt u een partner die altijd voor u bezig is en naast u staat, resultaat gericht?

Kennismaken ? Let’s Meet !

Christel Gieling
088-5405850
Mail
Directeur / Eigenaar

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910