arrow_upward arrow_upward

Partnership

  /  Partnership

Partnership 

Niet voor niets presenteren wij ons via Partnership.nl . Toen we in 1998 begonnen met het promoten van vrije tijd op het WEB was iedere nieuwe samenwerking 1 groot feest. Samen met leuke creatieve vrije tijds ondernemers ontdekten we het WEB, we brainstormden , maakten vrije tijds arrangementen geschikt om op het WEB te promoten. Vanaf het begin was de focus omzet maken op eigen kracht. Veel van de partijen die tegenwoordig de markt domineren bestonden toen nog niet. Wij maken gebruik van alle mogelijkheden echter komt de meeste omzet uit ons eigen netwerk. Een netwerk waar we al sinds 1998 aan bouwen.

Veel van de samenwerkingen van het eerste uur bestaan nog steeds. Echte partnerships waarin met elkaar de markt bewerkt word. Tegenwoordig noemt men dit ook wel Partnership marketing, voor ons zit dit gewoon in onze dna. Met ziel en zaligheid en heel veel kennis en creativiteit samenwerken .

Wat maakt ons nu anders dan de vele kanalen die er sindsdien bijgekomen zijn ?

  • We zijn de enige netwerkmarketeer in Nederland met een onvoorstelbaar groot en krachtig netwerk van web concepten rondom doelgroepen, thema’s en destinaties.
  • Uw enige partner die u van dienst kan zijn in bijzonder bereik & omzet richting zowel de zakelijke als de consumenten markt.
  • Uw enige partner die weet wat het woord Partnership inhoud en via congressen en 1 op 1 meetings inzichten en kennis met u deelt.
  • Partnership zit in onze DNA , wij ondernemen mee, waarbij eerlijkheid , passie en ervaring het verschil maakt.

Een samenwerking/partnership met een ondernemer die zich openstelt en met vertrouwen aan de slag wil zal veel voor de ondernemer betekenen. Kennis is tegenwoordig veel meer bereikbaar voor iedereen. Iedereen probeert u ook van alles op dit vlak te verkopen. Dat wij altijd iets extra’s toe te voegen hebben kan ervoor zorgen dat u die parel bent in uw regio waarbij uw partners zich afvragen hoe u dat toch doet.

Neem contact op en laten we de eerste stappen zetten van een partnership.

Veel succes in 2019 !

 

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910