arrow_upward arrow_upward

Locatie in beeld

  /  Locatie in beeld

Uw locatie in beeld

Ziet jouw hotel er goed uit? JA, dan is juist dát het beste middel om in te zetten bij het werven van klanten. Met een virtuele tour, vergelijkbaar met een proefrit, gaat de klant door de hotelkamers, het restaurant, de bar en vergaderzalen zo laat je je klant zien wat hij mag verwachten.

In Google, waar bijna elke zoektocht begint, wordt middels een virtuele tour zichtbaar wat je hotel te bieden heeft. Zo valt jouw hotel op in Google Zoeken en Google Maps.

Naast dat de virtuele tour zichtbaar is in de zoekresultaten van Google, is deze ook heel eenvoudig op te nemen in de hotelwebsite. Ook zo maakt u een positieve indruk op de klant en zet deze aan tot het boeken.

Voor een positieve indruk via de email stuurt u naast de verzochte informatie ook een link naar de virtuele tour van de betreffende vergaderzaal. De klant zal onder de indruk zijn wanneer je hem laat zien wat de vergaderzaal te bieden heeft zonder dat hij er voor langs hoeft te komen.

Hotel-finder-zoekenMaps-Hotel-finder

Naast de virtuele tour worden er ook stilstaande bedrijfsfoto’s gemaakt.

In tegenstelling tot de kiekjes van de hotelgasten, doen de stilstaande bedrijfsfoto’s de hotelkamers wel recht toe. Een mooie weergave van stilstaande beelden in Google en bijvoorbeeld op uw website.

HotelkamerHotelrestaurantHotelslaapkamerrestaurant

Luchtfoto’s

Drone foto’s bieden een bijzonder perspectief aan foto’s van uw hotel. Deze foto’s geven een indrukwekend beeld van uw hotel en de omgeving. Of je gasten houden van wandelen, fietsen of lekker luieren deze foto’s zullen ze aanspreken.

DronefotoLuchtfoto

Een bekend gezicht is vertrouwd
Laat op de website zien wie de echte gastvrouw, de receptioniste en de kok zijn. Een mooie portretfoto geeft het gevoel in vertrouwde handen te zijn en zorgt van herkenning.

Deze portretfoto’s kunnen ook gebruikt worden voor online social media. Hierdoor zijn de medewerkers en het hotel professioneel uitstraling.
Deze Google Street View virtuele tour door uw hotel wordt gerealiseerd door Walter Verwaal van Fotic. Naast de foto’s voor in Google Street View door uw hotel, bent u ook aan het juiste adres voor de dronefoto’s en portretfoto’s van uw collega’s. Via de onderstaande gegevens komt u met hem in contact:

Walter Verwaal
Fotic
www.fotic.nl
info@fotic.nl
06-23648387

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910