arrow_upward arrow_upward

Doelgroep Marketing

  /  Doelgroep Marketing

Doelgroep Marketing

“Inbound marketing , doelgroep marketing is iets waar wij ons als Businessbookers al jaren mee bezig houden. Het is nu een trend maar volgens ons de manier hoe je altijd je doelgroep zou moeten bewerken. De uitdaging hierin is dat het enorm veel tijd, geld en energie kost om doelgroep netwerken op te bouwen. Businessbookers investeert hier al jaren in en blijft dit doen. Een kans voor u dus om in onze ‘doelgroep marketing trein’ te stappen.”

Al vele jaren richten wij onze marketinginspanningen op de boekende doelgroepen. Via inbound marketing vermaken wij de doelgroep met als doel uiteindelijk de ‘huisboeker’ te worden als er weer eens een zakelijk bedrijfsevenement georganiseerd moet worden. Maak gebruik van onze kracht hier.

Een mooi voorbeeld is een belangrijke doelgroep voor zakelijke evenementen: – de (directie)Secretaresse. BUSINESSBOOKERS heeft voor de secretaresse een uitgebreid netwerk neergezet. We zijn onder andere eigenaar van Directiesecretsaresse.nl

Een andere krachtige doelgroep . De 50+ doelgroep. Een groot gedeelte van Nederland behoort tot de 50+ doelgroep. In 2020 is dit maar liefst 40% van de Nederlandse bevolking. Deze 40% heeft 80% van het totale vermogen in handen. Wij zijn eigenaar van het grootste online 50+ netwerk . Een partnership met ons betekend dat ook deze doelgroep binnen handbereik ligt.

Secretaresse & PA

Secretaresse & PA

P&O

P&O

Vijftigplus & Senioren

Vijftigplus & Senioren

Adres gegevens

Interesse in een inspirerend 1ste contact ?

U bent van harte welkom op ons kantoor in Didam. Uiteraard komen we ook graag bij u langs voor een kennismaking.

CRIO B.V.
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

Tel: 088-5405810
E-mail: info@crio.nl

Wilt u in contact komen met ons vul dan hiernaast uw gegevens in.
Wij zijn ook direct bereikbaar op telefoonnummer 088-5405810.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat plusser.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910