arrow_upward arrow_upward

Partnership.nl

  /  Blog   /  Update

Update

Na een druk en enerverend jaar gaan we alweer het laatste kwartaal in van 2022. Het zijn uitdagende tijden , flink aan de bak dus, en ook genieten van tussentijdse successen.

the millionaires club

Op bezoek bij Senno verrast Suzan hem met de 2 miljoen taart. Een fijne langjarige samenwerking waarin we met elkaar optrekken in een uitdagende markt.

team

We hebben deze zomer ons team hebben kunnen uitbreiden met enkele nieuwe toppers. Met zijn allen nu op naar een uitdagend laatste kwartaal van 2022. Welkom Sjors, Trijntje, Nina, en Carine.

Lekker er tegen aan dus en alles wat we kunnen en geleerd de afgelopen 25 jaar inzetten voor goede resultaten voor onze partners.

laatste kwartaal 2022

Het laatste kwartaal is begonnen met een hele mooie eerst herfstweek. Hoe gaan zich de komende maanden ontwikkelen in onze branche. Houden de mensen en de bedrijven de handen op de knip met de grote economische problemen. Er zijn altijd winnaars en verliezers en de winnaars boeken nog steeds mooie meerdaagse bedrijfsevenementen. Onze branche zit sinds corona op het toneel verscheen met daarbij alle huidige economische en mondiale problemen in zwaar weer. Belangrijk dus het roer stevig in handen te houden en de juiste koers te varen.

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910