arrow_upward arrow_upward

Partnership.nl

  /  Blog   /  Nieuwe partners
raethuijs

Nieuwe partners

We krijgen regelmatig nieuwe partners. Ik schrijf er een keer een blog bericht over. De FST group is 1 van ons nieuwste partners waarmee we nu een week samenwerken. Heel spontaan kwam het contact tot stand en als ondernemers onder elkaar heb je niet lang nodig om een samenwerking tot stand te brengen. De 1ste Kerstcruises zijn al geboekt. De FTS Group is een verzameling van bijzondere bedrijven met bijzondere reizen die net als ons ook focus hebben op de Plusser. Ons eigen Plusser netwerk helpt snel de reizen bij de boeker te presenteren we verwachten er veel van. Een nieuwe succesvolle en energieke samenwerking tussen 2 familiebedrijven is ontstaan .

Een andere nieuwe samenwerking is de samenwerking met Kasteelstad. 1 van de parels van Montferland is Kasteelstad Bergh. Wij gaan ons inzetten om te helpen de doelstellingen te realiseren om Kasteelstad GOED op de kaart te zetten.

Verder mogen we enkele nieuwe hotelpartners verwelkomen in Saksen en rondom de Bodensee. Binnenkort lanceren we hier 2 nieuwe webconcepten om deze regios goed te kunnen promoten.

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910