arrow_upward arrow_upward

Partnership.nl

  /  Blog   /  De hele wereld op zijn kop

De hele wereld op zijn kop

Een prachtige lente week voor de boeg maar op 16 maart gaat in het hele land de horeca op slot. In navolging van de horeca volgt de rest. Een blik op de horizon.

Vandaag reageren we allemaal met ongeloof. Veel gesprekken met partners en zelf even wandelen om tot jezelf te komen. Hoe verder nu in onze branche als we de eerste klap gehad hebben?

De wereld draait nu dus even niet doorrrrrr, dat de wereld op zijn kop staat is niet nieuw. Sinds we ontdekt hebben dat onze aarde rond is, zijn we langzaam aan het idee gewend geraakt dat veel wereldburgers hun dag ondersteboven doorbrengen.

Aanpassen, creatief worden en roeien met de riemen die we hebben om niet te verzuipen en straks weer volle bak door te gaan met hopelijk een stevige wind in de zeilen.

Partners bellen marketing concepten krijgen extra aandacht, investeren in elkaar om er straks nog weer sterker voor te staan.

Tot die tijd sterkte!

Op zoek naar een krachtig Partnership? Meer omzet & autoriteit ? Zullen we proosten binnenkort ? Neem contact met ons op !

Contact
info@partnership.nl
+316-581910